Michal Kumšta - krby - kamna
Krbová vložka HAKA 37/50 G s hlubším topeništěm, dohořívací komorou a akumulační nástavbou.
Krbová vložka Hoxter HAKA 37/50 GN - hluboká, dohořívací
komora, akumulační nástavba (5 ks akumulačních prstenců
pr. 440 mm - cca 150 kg) je vložka s větší hloubkou ohniště
a dohořívací komorou.
Výkon této krbové vložky s akumulačními prstenci je 24 kW při dávce
paliva 6 kg.
Po natopení akumulačních tahů se teplo předává pomalu a postupně
sáláním.
Dvířka s moderním podtmavením po obvodu se otvírají do boku,
sklo je volitelné jednoduché nebo dvojité, panty na levé
nebo pravé straně.
Ohniště je jako u všech modelů bezroštové, ve spodní části
je příruba pro připojení externího přisávání vzduchu pr.150 mm,
regulace vzduchu pod dřevo a na oplach skla je jednou páčkou.
Volitelné příslušenství: tmavá vystýlka ohniště, nerezové lišty
dveří, černá pružinová klička dvířek, černá nebo nerezová
plochá klička dvířek, samozavírací dvířka, krycí rámečky.
Jelikož dle pravidel výrobce krbových vložek Hoxter nelze tyto produkty
prodávat prostřednictvím E-shopu, vyberte si krbovou vložku na našich
stránkách a obraťte se, prosím, na naši kamennou prodejnu v Ratajích,
kde Vás rádi obsloužíme a podáme veškeré informace, případně nám Váš
požadavek napište na e-mailovou adresu olomouc@krby-kama.cz.
Krbové vložky Hoxter prodáváme výhradně včetně kompletní realizace
obestavby krbu.
Krbová vložka Hoxter HAKA 37/50 GN - hluboká, dohořívací
komora, akumulační nástavba DOPRAVA ZDARMA
Materiál: | ocel,šamot, litinová kopule | |
Výkon: | 6 | kW |
Dávka paliva: | 6 - 8 kg s akum. nástavbou | kg |
Systém spalování: | čisté spalování, bezroštové ohniště | |
Účinnost: | 80 | % |
Průměr odkouření: | 180 | mm |
Rozměr š./v./hl: | 468x1625x584 | mm |
Rozměr dvířek: | 373x501 | mm |
Váha: | 243 s akum.nástavbou | kg |
Maximální délka polen: | 40 | cm |
Externí přívod vzduchu: | 150 | mm |
Teplota spalin: | 242°za akum.nást. | °C |
Jak nakupovat |
Doprava a způsob úhrady |
Výpočet výkonu kamen a krbů |
Konzultace ke stavbám krbů a kamen |